saknar tiderna med dig..

tjoho nu är jag tillbaka i kära skutskär igen, var upp till älvdalen fy vad mysigt det var där med allt folk!
nu sitter jag med min bejb vi ska snart gå och köpa glass i det här skitvädret åska & regnm usch usch..
sen ikväll blir det mys med gamla klassen i miss.. 
nej nu blir det magnum för hela slanten /  puss ida


like a virgin

har precis kikat igenom alla uppdaterade bilddagböcker, nu ska jag packa upp resväskan efter det kanske det blir lite bloggkik. ser nu att mörka moln är på ingång, hoppas det blir blixtar och dunder så fotbollsträningen blir inställd. nej mot resväskan!

/sara


jag kan ärligt talat säga att jag älskar dig


guuud nu är jag trött, ska ta och göra mig redo för sängen nu tror jag, packa upp väskan tror jag att jag gör imorn. film blire iallafall. telefonen är alltid bredvid mig om det skulle va nått. /sara


det gör ont att veta men lika ont att undra

höhö, yeah im back in sweden! aja idag packade vi ihop alla grejer oså, så gick vi ner och köpte de rosa conversen till mig. sen åkte vi till flygplatsen och så köpte jag en mascara och lite godis där.. humhum, annars gjorde vi inte så mycket förutom att vänta på planet och käka.. kan ju bara säga att det är dyrt i danmark, men ganska rolig shopping. när vi kom till sverige så fick jag skjuts till gävle för att se på ola med tjejerna, plus att det va sista sommarkvällen ikväll. hehe jepp, sen drog vi hem. här kommer det lite bilder från semestern och alla är på mig, höhö tråååkigt, vissa är cp också för att jag skar ut dom typ, hahahaha! och på vissa ser jag lite drogad ut med wtf jag bjuder helt enkelt på dom. sista bilden är på emma, jossan, johanna och ida från ikväll.
jo jag lär ju berätta, nu när vi var i danmark var det fotbollscup där samtidigt och så bodde det minst 4 st fotbollslag med killar på samma hotell som oss. hihi det gillade jag! fast det var typ bara ett lag som var från sverige, eller det va en kille som jag visste var från sverige, jag blev typ kär i han! fyfan va söt han va, blont hår, schysta brännan, helt jävla underbara leendet och fina tänder allså ja han var så sööööt så jag höll på att dö, om han hade haft lite lockigare hår hade jag inte alls kunnat motstå honom. men nu kommer jag väl få ångra att jag aldrig pratade nått med honom vi tittad ju bara på varandra men jag kunde ju inte heller knalla fram till honom när han va med sina föräldrar eller om mina päron titta på nej alldeles för pinsamt! det var iallafall kärlek vid första ögonkastet, menmen är väl bara att glömma honom nu.. 

           
/sara

i danmark

igår satt vi och vänta vid sofforna i 4 timmar sen gick vi ner till en galleria, vi bor lix precis över en galleria så man kan ta hissen direkt ner. mm jag köpte en keps hihi. sen då vi kom upp låg vi och titta på tv och sov, sen gick vi ut och gick jag køpte med mig en ben & jerry's glass upp på rummet så satt vi och titta på tv och fika.
idag vi har precis kommit hem från stan, jag køpte ett par solglasøgon, en kjol och ett armband. nu måste jag kila, sen ska vi ut och æta tror jag eller så går vi ner på seven eleven och køper med oss nått upp. antingen senare eller imorn så ska jag køpa ett par rosa converse, høhø mina ær så urblekta nu satt. imorn åker vi hem innan vet jag inte om vi hittar på nått innan. påtal om converse førresten hær finns det massor låga och vanliga i typ alla færger. nu måste jag verkligen gå, hørs imorn! /sara


in tha hotell

nu sitter jag på hotellet, vi får rummet klockan tolv så nu ska vi läsa lite. resan gick bra iallafall, runt en timme med flyget sen åkte vi ju rätt mycket tåg men jag somna pinsamt nog hahaha. aja trøtta efter resan är vi iallafall så det blir vila när vi får rummet sen ska vi kanske in till stan och kika lite jag vet inte riktigt. men kanske skriver imorn eller senare idag nu ska jag sätta mig i en sån där urmysig fotølj och läsa en bok.
/sara

nu far jag till danmark :)


haha japp nu är det bara 45 minuter kvar tills vi åker till arlanda, och jag har klarat av att vara vaken hela natten lång. och vad har jag haft för mig, jo först lite datasittande sen styrketräning och yoga. sen ladda jag ner lite ny musik och la in på ipoden. och så har jag tittat igenom alla uppdaterade bilddagböcker, och så har jag hunnit halvvägs på whitechicks nu, så ska jag fixa mig nu hade jag tänkt, om det blir nån tid över ska jag fortsätta på filmen. men ni får ha det så bra, pussar på er alla!
/sara

you're the nicest thing i've seen


i valbo köpte jag en body (den på bilden), en tubkjol, en väska och ett par solglasögon dock inte dom jag tänkte att jag skulle köpa men dom var slut så det blev ett  par liknande. och ja lär ju berätta att jag fick det här grattis, egentligen skulle det inte bli så mycket eftersom det var rea men det va nått med att jag hade samlat klart stämplar på bonuskortet, aja det va iallafall kul att få hem lite kläder. och nu är jag nöjd, min gula resväska är proppfull fast lite dum är jag som la i kläderna som jag ska ha på mig imorn när vi åker, haha det är väl bara att öppna väskan igen. men hörrni va tycker ni va ska man ha för skor till det jag har på mig på bilden? hömhöm jag kommer absolut inte på nått, ett par vita ballerina med ankelrem får det bli så länge. aja nu ska jag äta sen ska jag duscha.
/sara

han var i mitten av en hurricane


bild: alla vi tjejer, johanna maja lina elin ida och jag i februari nångång då vi firade johanna och lina's 14 årsdagar <3
nu ska jag städa lite på rummet och packa det sista. men jag fattar verkligen inte varför man alltid packar med sig alldeles för mycket och endå glömmer man nånting. men städning är det som står först på schemat just nu så man slipper haka upp sig på att det är stökigt när man kommer hem.  och nu sa mamma att vi skulle åka till valbo om jag städade först, toppen för jag måste köpa ett par solglasögon som jag gått och sucktat över.
/sara

sommarsol is löööööv! ;)

nu ska jag ta med mig en bok och lägga mig ute på altanen och sola lite, kanske får med mig lite glass ut också /sara

young girl don't cry


kvällen: var ju på harnäs och bada med maja lina johanna elin och josefine då jag kom hem blev det käk. just nu kan jag inte sluta hålla på med mitt hår det blir så stort och fluffigt efter allt bad och allt. men nu ska jag gå och börja packa resväskan och först packa upp väskan från stugan. /sara

ida's sommarstuga

fredag: vi gick upp tidigt för att åka hem till ida, där hämta ida's morfar upp oss och så åkte vi till ida's stuga vi gick och la oss i solen nästan direkt så badade vi också. det var va vi gjorde typ hela dagen sen åkte vi ut med båten, sen satt vi på altanen och åt gott och pratade. sen åkte vi ut  med båten igen efter det gick vi in och titta på she's the man och efter den sov vi.
lördag: vi låg typ bara i solen idag, och bada lite. bränt mig har jag också hunnit gjort men det går väl förhoppningsvis ner, men jag har hursomhelst haft det jätte mysigt och va mysigt vi har haft det allså. skönt också att komma bort. plus att man få vara med sin allra bästa vän det gillas!
          
bild 1 2 och 3: chill i poolen. bild: 4 och 5: första båtturen. bild 6: ida's ställning då hon lyfter upp den tunga motorn, haha tro mig det såg jätte roligt ut! bild 7: andra båtturen. bild 8: ida och jag vid deras båthus med solnedgången i bakgrunden, my god va sommarmysigt. bild 9 och 10: påväg tillbaka till stugan. bild 11: söt bild på ida på lördagen.
/sara

just to be the one to be with you


nu är jag hemma från ida's stuga åh vilket väder det har varit, men jag berättar mer om det senare ikväll nu ska jag packa väskan så ska jag möta upp brudarna och sen åker vi vidare till harnäs och badar.
bild: ida och jag på grönalund.
/sara

summerstuga, ida och sara: hahahhahahah åt det ;D



filmen verkar inte funka just nu, men nu ska vi lägga oss och titta på white chicks så ska vi upp tidigt för vi ska till ida's sommarstuga i fagerviken kommer hem på lördag igen. mobilen är som alltid med mig. /sara


ida's höjdpunkter

jag har satt ihop alla ida's höjdpunkter som fångats på video. den är bäääst, rolig som fan!




/sara

heldag med tjejerna :)

jag ida och maja åkte hem till mig och packa iordning lite saker sen träffa vi på johanna och mötte lina ungefär vid hemköp så handla vi läsk och godis sen beställde vi pizza på milles och sen fick vi skjuts av anna till harnäs, hihi tack för det. så käka vi och bada och hade det mysigt. sen tog vi bussen till älvkarleby och gick runt och träffa lite folk oså sen gick vi och satte oss vid busshållsplatsen och prata, så tog vi bussen hem. nu ligger ida i min säng och tittar på bring it on fast den hackar sönder typ, och så försöker hon städa undan sina saker, höhö lyckat säger jag! ska väl lägga mig och titta på bring it on jag med snart, kommer lite bilder först.

        
bilder från idag. bild 1: ida johanna och lina på kläcken. bild 2 3 & 4: pizza mys och bad på harnäs. bild 5 & 6: på bussen påväg till älvkarleby. bild 7 & 8: "vandringen" i älvkarleby. bild 9: i väntan på bussen.
/sara

underbart'

härlig dag i med, har badat solat och myst med mina bästavänner!
imorgon åker jag till stugan, men jag bloggar så fort jag kan, jag lovar!
ha det bra så länge/ puss ida

fotbollsträning


kom precis hem stressad som fan, vi åkte ut på kläcken träffa på maja johanna och lina så åkte maja hem lite senare. sen åkte vi hem och så åkte ida hem till sig också så nu ska jag åka till fotbollsträningen efter den ska vi alla åka till harnäs så ska vi beställa lite pizza och ta med oss så blire myyyys med underbaraste. /sara

babybaby..



tjooo :)
ja ni, jag kan inte säga så mycket super härlig dag med mycke mys & skratt!
nu ska jag krypa ner & titta vidare på sex and the city.
och jag kan bara inte sluta att skratta åt den här bilden den är på mig & sara 2005 x]
 / pussar ida

sommarkväll


ögonbrynen blev bra efter vaxningen och noppningen, aja så gick jag och ida ner på sommarkväll och träffa johanna lina och elin. så tog vi en fika och sen gick vi runt och träffa på lite folk och lyssna på bwo, köpte en randig tshirt på mq också den är snygggggg enligt mig, höhö. sen tog vi bussen hem och det va proppat på bussen man fick typ ingen luft, roligt chafför iallafall från åland, hehehe. jag ida lina och johanna tog cyklarna och cykla runt lite i skutskär sen åkte vi hem till lina och käka pommes frites lyssna på musik och prata. very najs allså, ida ligger i sängen och tittar på sex and the city så ska jag skriva klart sen ska jag också lägga mig och kika.
/sara


youre just to good to be true


kom precis in, först var jag och ida uppe hos johanna &lina, bada, käka pannkakor, glass och prata. nu ska vi strax fixa oss för vi ska in till stan först ska vi noppa ögonbrynen sen äre sommarkväll med johanna lina och elin.
/sara

tjaaaa, =)



jaha, då var det dags för att göra mitt första blogginlägg, jag fattar inte så mycket men jag lär mig nog med tiden skulle jag tro! måste helt hålla med sara vilken härlig dag alltså, helt slut i kroppen efter första fotbolls träningen på väldigt väldigt länge för min del! nej nu ska jag krypa ner bredvid sara & kolla på en film sen sussa / pussar ida

oh vilken härlig dag, lalalalalalaaa

nu börjar vi det här wohoho! ida ligger i min säng och messar med lite folk, vi ska strax titta på whitechicks, fast ida kommer väl slumra direkt. idag har jag haft fotbollsträning första sen uppehållet, direkt efter åkte jag ida maja moa och lina ut med båten till kläcken och bada så tog vi en liten båt tur också, tevligt de'.


bild: ida i båten
/sara


Friendship doubles your joys, and divides your sorrows.


jag saknar dig

blaaaaaaaaaaaaao, jag kan inte få ner en mening på hur mycket jag saknar och behöver dig här sweety! det är helt enkelt för mycket för att bara skriva ner det. men jag räknar ner tills vi får träffas och då blire typ rip ida för jag ska krama sönder dig! jag älskar dig så fruktansvärt mycket min bästa vän <3


/sara

RSS 2.0