miss you

hejhopp. nu är jag hemma efter skolan blev kvar nästan två timmar för jag hjälpte till med att måla våran caféteria, lite vitt och brunt det blir nog snyggt ska dit vid halv åtta imorgon och fortsätta höhö jag fattar inte varför jag ställer upp!?
jag har jätte mycket att göra också, läxor läxor läxor & sen ska jag baka till både tyskan & personalrummet tills på fredag!
idag ska jag börja träna lite smått iaf efter "oprationen" jag pratade med min tränare idag och om jag kan så får jag vara med på matchen på torsdag, det vill jag ju såklart våran sista match för säsongen. kom gärna och kika alla ni som bor här i närheten den börjar 20.00!  mormor och morfars ena hund är här också dom åker till hawaii inatt fuskigt, vem vill inte utomlands nu? ha det bäst där borta m&m kommer sakna er ♥
philip den jäkeln sluta i våran klass idag också han svek hos fy på dig din dummafan, hur ska jag elin & eric nu klara oss? höhö
nu ska jag äta lite sen byta om vi hörs imorgon.
ida

dina ögon kan krossa min värld som stenar mot glas



/sara

because of you

idag fick vi våra omdömen, rätt så nöjd? hihu ja.
efter skolan träffa jag min petrusboy, och nu har jag precis ställt lite frågor till pappa om hans musiksmak när han var i min ålder. lite små roligt, han lyssnade på lite halv bra musik ebbagrön & thåstörm som var i ngn grupp.
imorgon om jag är extra snäll skickar jag nog med dagens outfit också/ida

du är lycka

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejehejhejhejhejhejhej!
jag är trött, japp så är det. jag tror jag somnar typ nu, hehe skolan imorgon och då får vi vårens omdömen.
imorgon efter skolan ska jag till världens mysigaste älskling hoppas på en bra film då, jag saknar han jag tror jag ska ringa han idag eller så blir det imorgon.
senast onsdag lovar jag inköpen från igår, kom ihåg det senast onsdag!
puss ida

i was broken



bilder: google.
åh nu skulle jag vilja komma bort, till ett varmt land och inte behöva se snön och slasket och den gråa himlen.
jag vill jätte gärna åka på språkresa till malta i sommar. det största problemet är att ingen kommer ha tid med det.
har ni varit på språkresa? :)
/sara

att inte kunna prata med dig som vi gjorde förut, det ger mig en känsla av att livet är slut


jag är hemma fysjutton vilken dag både rolig och tråkig, nu är jag riktigt trött och ska snart kolla på senaste andraavenyn avsnittet. ja som ni kanske vet så ligger vi på första sidan och har rätt så många besökare det ligger på 313 nu, men mätaren på bloggen visar inte rätt.
knasigt, men kom gärna tillbaka.
nej nu ska jag poppa popcorn!/ ida

because i've never felt like this before


bild: snart ett år gammalt foto.
det var från början meningen att jag skulle spendera denna lördag på vitage-mässan i stockholm. men så kom det nått emellan, pappa måste ha nära till jobbet utifall det skulle blir nått problem. så vi åker in till stan och äter och kanske hinner jag springa ner på stan och kika. /sara


idag, ikväll & imorgon





bild 1: lite små drogad på ögonen, men dagens outfit iaf.
bild 2:maja jag& lina

idag var jag i valbo och shoppa, visar det imorgon eller på söndag.
begravningen gick bra, var nyss med maja & lina det var kul dom är mysiga!
imorgon åker jag med konfagruppen på nå shit i uppsala aja det ska bli kul iaf, kommer hem vid nio
puss på rumpan / ida

"chris & rihanna"


/sara

ge mig sommar, ge mig massor med sommar


vaknade vid tio nu ska mamma snart duscha mitt hår, lite problem själv!
vid halv två bär det av till älvkarleby kyrka för begravning, min konfaprället är prälle idag på begravningen, det blir inte så många tror jag kanske 14(?) stycken efter begravningen kommer mormor & morfar hit & firar mamma, sen ikväll blir det förmodligen lina,maja & david det blir najs.
ha en bra dag sötnosar/ ida

who feel what i feel when im with you


bild: jag och pimpim, mysigt att han har stoppat huvudet i vattenskålen precis innan han kommer och gosar, haha.
ingen riktig inspiration idag. jag drar in till stan med mamma och pappa i eftermiddag om inget annat erbjuds. /sara

22:20


nu är praoen slut, imorgon är jag ledig ska på begravning inge vidare min andra uschusch.
imorgon åker min johännipänni till polen/tyskland du får ha det bäst där borta, du är min bästavän jag skiter i vad du säger, du är den jag kan säga allt till, kom hem hel jojjniepuff p.s du måste ringa!♥
hehe, oj nu blev det ett liten text om henne också lika bäst det aja vi hörs imorgon innan begravningen puss/ ida

mammas dag..

yes hon fyller år idag grattis på henne, du är världens bästa! (ibland.. hah)
jag var ju hos doktorn idag ajjj som attans nu, har stygn och grejs men jag vågar inte kolla så jag vet inte hur många, nyss kommit hem från bio med jojjniepuff vi kolla på wallander hämnden, mycket bra!
imorgon är det sista dagen på praktiken =skönt/ ida

cause im trying so hard to hide, yeah, all these feelings inside

vaknade upp och såg solen skina in genom fönstret, kan ju säga att det gick en aning lättare att komma upp ur sängen. idag ska vi skriva en uppsats på engelska, nationellt prov.. jag är lite nervös och pirrig i magen men jag hoppas att det ska gå bra.
by the way, jag fyller år snart och funderar på om jag ska önska mig en ny cykel. jag älskar cruiser cyklarna.


bilder: posh24 1: leighton meester. 2: miley cyrus. (-det står bara leighton meester på blogg.se's startsida, varför vet jag inte.)
 /sara

hope


älskling, 1år&6månader
jag är hos mormor & morfar kom precis hit ska skriva prao-dagboken nu sen tänkte jag sola!
imorgon följer mormor mig till läkaren där jag ska "operara" min armbåge,  haha johanna tyckte det lät mycket häftigare med operation än att jag ska skära bort en knöl på armbågen och i värstafall blir det stygn..
wish me good luck! /ida

dagens kläder, dagen händelse & dagens inköp;







jobbade 10-17 som alla andra dagar den här veckan elin sover här godnatt
/ida

who knew

seriöst så blir jag deprimerad när jag tittar ut genom fönstret, DET SNÖAR IGEN!!!!!!!!!!!! och när man tror att det äntligen ska bli vår men nej snön ger sig aldrig. jag känner verkligen inte för att gå utanför dörren just nu men jag måste för snart börjar skolan... /sara

peace!


imorgon börjar min praktik på intersport i valbo, tyvärr blir det bara en vecka.
nu ska jag sätta på lite musik och sova/ ida

sunshine

vaknade precis skönt att få sova ut en dag, igår var en jätte mysig dag hemma hos wictoria med bella hennes mamma & wikans kusin & kusinens pappa. vi åt kina mat kolla på robinson & lite av filmen 27 dresses som gick på kanal +.
idag vet jag inte vad som händer, om jag inte har något annat för mig så drar jag ner och tränar fotboll, jag som hade betsämt mig att sluta men nejnej jag saknar det. nu ska jag iaf äta frukost sen kanske en promenad/ida

bloggtips


mellan december 2007 och februari 2009 har 17 personer i mitt liv gått bort, alla under 20 år. alla med hela livet framför sig. Här kan ni följa min resa tillbaka till verkligheten! Död, svek, misshandel och våldtäkter är vad de senaste året bestått av. I februari 2007 gick jag in i väggen så det bara brakade om det. Här kan ni följa min resa från utbränd tillbaka till den Cecilia jag en gång har varit!
-
seriöst så tycker jag iaf att alla ska kika in där, jag trodde det inte var sant.stackars människa om jag var hon, hade jag nog tagit livet av mig, så stark människa som henne är nog svårt att hitta! jag kan inte ens tänka mig att förlora en vän.. men hon, hon har förlorat 17 stycken hur är det möjligt?
jag är nästan stolt över att veta att  det finns så stakra människor i världen, jag skulle inte ens kunna föreställa mig att något sånt här kunde hända.
/ida


16:19

jag har varit i stan och köpt ett par byxor som jag visar sen(tack mamma), jag fixade mina ögonbryn också både med färg & plockning- det vart bra. kom precis hem och har varit och sola hos mormor &morfar, så nu känner jag mig lite förnyad, hehe.
nu ska jag åka till wictoria och mysa med henne hela kvällen vi ska kolla på robinson, en tjej från gävle är ju med!
ha det bra, vi hörs/ ida ♥

GULDGULDGULD!

konfagruppen var på innebandy cup och tog hem allting.
lite bilder kommer enjoy! / ida








gimme some lovin'


jag har bestämt mig, mamma får lämna tillbaka jackan imorgon, fast om dom inte tillåter det så byter hon till en större storlek. men om dom gör det så ska hon springa in på bianco och köpa den här väskan till mig som jag gick och klämde på i tisdags. /sara

jag har saknar våra tider babe


jag vet inte längre vad jag ska skriva här, har helt tappat orken.
träning blev inställd och jag är glad imorgon äre tierp som gäller och därför ingen skola mycket skönt!/ ida

love story


såhär såg jag ut idag, converse, strumpbyxor, egensydd kjol, svart tröja, skinnpaj och halsduk från hm.
jag fick vg på nationella provet i engelska och det känns så himla bra med tanke på att jag trodde att det inte skulle gå så bra. och så har jag skrapat fram femtio kronor på en trisslott. våran träning är inställd ikväll så jag ska nog ta fram yoga-mattan och köra lite. men först ska jag småstäda på rummet. /sara


svar till andréa

svar till andréa: jag köpte jackan på weekday :) /sara

du är bara en av många människor jag drömt om



bild: jag ser väldigt sliten ut, jag vet det.
igår var vi lediga och jag följde med mamma och pappa till enköping för att mamma skulle till doktorn sen stanna vi i uppsala och gick på stan. jag köpte en jacka (bilden), den är väligt vid men känns dock pyttelite för kort i armarna (eller snarare precis på kanten) och vid luvan. så jag tror att jag ska låta mamma byta till en storlek större på fredag, men jag är inte riktigt säker på om jag bara ska lämna tillbaka den eller om jag ska behålla den som jag har. vad tycker ni?
härligt att våren börjar komma nu iallafall. idag tränade vi kickboxning med laget, det var skitjobbigt och man bara darrar. kolla nyss på grey's och nu ska jag lägga mig och sova. /sara

äntligen tid att skriva lite!

dålig uppdatering nu, men igår drog jag med min lillakusin på en promenad nere vid vattnet det var skönt, på dagen besökte jag även mormor & morfar fast morfar jobba så han åt jag bara lunch med aja, mormor och jag fikade lite kladdkaka osv. mysigt! idag har jag iaf gått i skolan & kollat på andraavenyn- förälskad i det ah typ!
nu på kvällen var laget på kickboxning det var suuuper kul, händerna skakar fortfarande..
imorgon blir en jobbig dag med mycket träning
* hålla i idrotten med elin- även var med.
* går i skolan till tre sen direkt på konfan.
* innebandy träning med konfa gänget till fem
* vid fem ska jag dömma två handbolls matcher i samma hall (tur)
* tio över sju egen träning.
så det blir antagligen ingen bloggning imorgon kan försöka smita till någon data i närheten vi hörs/ ida

tävling.

jag är med och tävlar om den är tishan jag skrev om i fredags på http://kellybiddle.se/ 

babe

nu har jag vaknat ska ner och ta en god frukost sen tror jag att jag tar bussen in till mormor & morfar har endå inget att göra på söndagar längre,eller så åker jag till dom på tisdag. den här veckan kommer bli riktigt skön iaf vi går i skolan måndag på tisdag är det studiedag onsdag & torsdag går vi i skolan o fredag åker vi till tierp på innebandy cup med konfa-gruppen!
sen nästa vecka är det prao- owh jag längtar!
vi hörs senare/ ida


r.i.p

jag visste att det skulle hända något fredagen den trettonde, min söta lilla gammelfarmor somnade in.
jobbigt att förlora både gammelmormor & gammelfarmor inom ett halv år!
jag älskar er, ha det bra där uppe .♥
/ ida

hakuna matata, inga bekymmer


träffade elin och josefine idag. det blev mycket sång, dans och tokerier. och så tittade vi på filmer från när vi var nio år och spela handboll och fotboll. och många skratt blev det vill jag lova! nu ska jag lägga mig med min godispåse i sängen och titta på film. godnatt med er! /sara


fredagen den 13.



jag tycker seriöst dom här dagarna är läskiga, ingen i min klass bryr sig dom liksom säger eh vafan är det för skit det händer endå inget - jo jag känner varje fredag den 13 att något kommer hända jag borde hålla mig inomhus sånna här dagar egentligen.
jag har precis fixat mig ska snart åka till majakusin vi ska åka till stan kanske blir bio senare jesusbussen & sen sover hon här tror jag.
jag vet inte hur länge jag vågar gå med det här bandet på skallen, vågar knappt lägga ut bilderna..
höhö/ ida


fredag 10:23


någon som vet vart man hittar en tisha med det trycket på, förjävligt snyggt till ett par slitna jeansshorts & gladiator sandaler. det är rätt många som har sånna men jag vettefan vad man hittar dom? 
aja, sitter på bild i skolan nu iaf har inget att göra på so:n blev vi bjuden på fika av några i klassen så vi slapp jobba, det är najs! nu är det bara två ämnen kvar sen slipper man den här skiten i två dagar!/ ida 

















i don't wanna love you in no kinda way


bild: tagen av maja. 
måste säga att träningen igår var hur rolig som helst ja tills anna börja tortera oss med idioten och annat.
idag har vi nationellt prov i engelska och jag är jätte nervös inför det. men efter det runt 11 så får vi sluta, det är skönt. sen ska jag vara med elin när hon slutar. /sara


jag var en av tusen dårar


bild: jag i idas stuga i somras, saknar sommarn!
inte mycket till uppdatering från mig den här veckan, men ni förstår att jag har simmat i plugg och jag känner att jag vill ha dom gjorda. och jag vet det tar i så fasligt lång tid att skriva ett inlägg men problemet med mig är att jag fastnar så lätt framför den här skärmen. så jag kommer inte blogga så mycket på vardagarna fram tills jag har allt klart men jag ska verkligen försöka slänga in nått. /sara

godnatt- inlägg..

..japp, eller ja första inlägget för idag men jag mår bra som aldrig förr.
allt har fixat sig igen, jag är så hääääääääääääääär GLAD!!!
haha nu ska jag snart sova det var en riktigt rolig träning idag måste jag säga men konfan var mindre kul..
nu sitter jag här och skriver med min älsklingspojke åh gud vad jag saknar han, jopp så äre'
imorgon blir det bio med majakusin
/puss ida

jag är starkare än så här, det tänker jag bevisa nu

hej jag har ingenting att säga ska snart på träning, sen blir det plugg, bada & sova.
ha en bra kväll /ida


jag tänker inte leka glad, för det är jag inte

 jag hoppade över träningen, huvudvärken kom som en bomb. 
ibland känner jag att jag inte vet hur jag ska göra för att duga, jag har försökt iaf och det gör mig stolt.
ska försöka få lite frisk luft nu så jag tar en promenad med mamma, skönt att prata av sig/ ida♥

den finaste någon kan få



jag är hemma nu skolan var helt okej idag, nu blir det nog bara mys framför tven hela dagen.
ah, träning ikväll också jag vet inte om jag orkar./ ida

i'm falling in love with your favorite song

det går inte att lägga upp bilder på bloggen
det blev stan igår iallafall och jag kom hem med en tröja och en bok, så länge vi båda andas. läste här att den hade råkats släppts för tidigt, inte mig emot. hehe. nu ska jag strax dra mig till skolan. /sara

it dosen't matter anymore

dm guld i rinkbandy, så stolt över rotskär just nu!
sen vart det älskling resten av dagen vi hade mys.
nu ska jag plugga sen sova/ida

vad ska jag kalla dig?


i'm mr brightside

nu ska jag städa mitt rum och sen ska jag göra spanska läxan. få se vad klockan är när jag är klar, om den inte är så mycket så drar jag in till stan en snabbis. /sara


jag har ljugit för mig själv, för många gånger nu


jag är hemma efter en bra spelad match i hallsta så jävla trist att förlora med ett mål, der släpper man inte i första taget!
just nu ligger jag i sängen med datan och kikar på lite olika bloggar, imorgon blir det ingen skola för mig ska på skoldm.
konstigt nog vill jag till skolan imorgon har svenska & matte två ämnen som jag nästan måste gå på känns det som..
men nu är det som det är,  vi hörs imorgon puss/ ida

02:23

nu är jag hemma från petrus älskling, vi har kollat på film & haft mys.
så mycket som jag älskar han måste vara olagligt,heh!
nästa helg har jag redan planer på, eller ja hoppas på bästavän & petrus
lär kolla med dom också hihu. godnatt/ida

if there's a soulmate for everyone


Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

/sara

Kleerup ft. Lykke Li - Until We Bleed


gud vilken bra låt,  jag älskar den!
jag har firat snuttis idag, på morgonen åkte vi till valbo och handla världens sötaste kläder.
jag skulle vilja ha ett barn nu enbart för kläderna så snyggt!
jag fick med mig en klänning hem & åt en jätte god macka med kycklingröra (jag vet inte vad stället heter, mitt emot jc iaf).
ikväll blir det nog en slappkväll med melodifestivalen osv, vi hörs senare/ida

förlorar jag dig, förlorar jag allt.

blev lite ändrade planer jag åkte hem till snuttis och gustav lekte med dom, sen blev det stan solade,myste framför tven med mormor, morfar, pappa, moa & elin nu är jag hemma ska snart sova imorgon blir det äby på morgonen och kolla på match med johanna sen kalas för snuttis.
/ida

ta mig till kärlek ta mig till dans ge mig nått som tar mig någonstans

det inte går att lägga upp bilder just nu.
direkt efter skolan följde jag med mamma in till stan och kika lite. köpte lite krämer, underkläder och så ett band som jag ska sätta mig och göra ett armband av strax. och så måste jag berätta att det är fel på min mobiltelefon så jag kan varken ta emot samtal eller sms, smsa eller ringa. så om ni försökt nå mig och inte fått svar så vet ni varför. det är nog snart fixat iallafall. nu ska jag först byta om till myskläder och sen ska jag städa upp på rummet. /sara

friendship

skolan idag var inte jobbig, jag & elin satt i caféterian hela tiden förutom sista timmen för då var vi & kolla på någon teater rätt så lång tråkig. jag vet inte vad som händer idag jag kanske åker till petrus på filmkväll med massa eller åker hem till mormor & morfar eller så åker jag in till stan &tar en fika med emma kanske kollar på present till våran lilla skruttis som fyller 3 på tisdag hon har blivit stor flicka! funderar på att ta en promenad med hunden nu iaf puss/ ida
<
<3jag& saris.


true love comes from the heart

hej jag är hemma efter en rätt körig dag men nu har jag nyss duschat håret och ska snart på träning det låter rätt knasigt men jag hadde värsta flottet.  idag fick jag prao plats också så sjukt skönt, intersport i valbo uuunderbart!
imorgon blir det nog bara en lugn dag, sjutton jag vill ha kul en fredag men nej alla är så upptagna men vafan jag ska sjutton inte sitta hemma fårse hur det blir!

you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me believe in destiny

/ida

så länge vi båda andas


om en vecka släpps så länge vi båda andas, det är den fjärde och sista boken. hittills är tredje delen, ljudet av ditt hjärta, min favorit del men jag har hört att den fjärde ska vara jätte bra. /sara

random


idag fyllde min mormor år, så vi var och gratta henne. nu är magen proppad med våfflor och tårta. till en början var det trist men sen började mormor berätta om morfar och deras utflykter tillsammans. just nu tittar jag på grey's. /sara

aasdfghjikl




hehe, förlåt för att vi är så fruktansvärt snygga.
vi ska snart till kyrkan sen till sporthallen!/ ida


it dosen't matter how i cry.

alla borde lyssna på den här låten, och imorgon blir det ingen skola för min del ska nämlingen till sandviken och spela innebandy  skoldm. japp jag spela kanske när jag var åtta men har inte rört en klubba sen dess, men dom ville att jag skulle vara med, jag tveka men efter ett tag så kände jag oookej! hihu, får se hur det går.
nu ska jag snart ringa min älsklingspälskling petrus. vi hörs imorgon puss ida


himmel blå himmel blå


nu ska jag träna.
/sara

stay the night.

hallå kollade nyss på andraavenyn med elin.
vi ska snart åka på träning vi hörs senare! /ida

you are my sunshine

jag gick i skolan sen solade jag och efter det stan handlade två vår jackor.
nu blir det tv & mys med ben & jerry's.

h&h segeljacka 2000:-


jacka 299:- ginatricot
vad tycker ni snygga va? / ida

wait a minute.


jag ligger i sängen och myser med datan jag har hunnit smakat nogger mint & ben&jerry's den där som säljs av gb.
ben& jerry's kan ju slänga sig i väggen den var inte god om jag säger så.
i skolan hoppas jag på en riktigt lugn vecka, men jag har en uppgift om asien som jag ska lämna in på fredag men det är lungt är nästan klar med den.  imorgon har jag ingenaning vad som händer? men nu ska jag kolla på lite bloggar tipsa gärna om olika bloggar! ha en bra kväll/ ida

hos dig stannar jag kvar

somnade inte förns tre igår, nu ska jag snart städa sen ut & gå med johanna en dusch lär jag hinna med också!
plus att jag älskar den här just nu/ ida


se på mig



nu ska jag snart iväg och dömma sex (!) matcher.
/sara

00.40

nu ligger jag och johanna under täcket, har nyss kollat på film och snart slocknar nog våra ögon.
imorgon ska vi försöka pallra oss upp kolla på våra systras match skriver kanske något efter det men godnatt sötnosar!♥
ida


RSS 2.0